Celebracions a l’Hotel Rural Morvedra Nou

Un lloc ideal per a la celebració d’esdeveniments inoblidables

L’Hotel Morvedra Nou és també el lloc ideal per a tot tipus de celebracions: casaments, batejos, comunions, menjars d’empresa.... El complex disposa de jardí exterior i terrassa per a qualsevol celebració amb capacitat per a 30 convidats a la nostra terrassa i esdeveniments a l’aire lliure.

A l’hotel Rural Morvedra Nou li brindem l’oportunitat única de celebrar el seu casament en un marc ideal, a on podran gaudir de la tranquil•litat, harmonia i bellesa de les nostres instal•lacions situades en un lloc únic.

Amb una cuina menorquina que respecta els productes de la nostra terra a on hi trobem els sabors clàssic amb un toc de modernitat cuidant les textures i les propietats dels aliments en una ampla selecció de menús elaborats pel nostre Chef.

El seu casament serà exclusiu i personalitzat, per el que comptaran amb totes les nostres instal•lacions i tot el personal, professionals altament qualificats per a fer d’aquest moment tant especial un dia inoblidable per a vostès i els seus convidats.

Capacitat màxima: 30 persones

Celebracions a l’Hotel Rural Morvedra Nou

Celebració d'esdeveniments a l' Hotel Rural Morvedra Nou

Celebracions a l' Hotel Rural a Menorca

Celebració de noces a l' Hotel Rural de Menorca

Celebració d' events a Hotel Rural a Menorca