Hotel Rural Morvedra Nou

Restaurant a Menorca

Cuina menorquina creativa en un marc excepcional

El nostre restaurant i l’equip de cuiners ofereixen serveis de dinar i sopar a la carta basats en un conjunt de plats que segueixen la temporada de cada producte. Són utilitzades tècniques innovadores així com a salses incorporades a la cuina de fusió i versions de plats menorquins a la nostra manera d’entendre la cuina, continuant la tradició de l’hotel de mantenir el contacte amb Menorca i les seves costums.

El restaurant només estarà obert per a les persones que no s'allotgen a l'hotel de Juny a Setembre. Encara que no es pugui passar amb el cotxe fins a la platja de Macarella, si se pot passar fins a l'hotel i restaurant.

A més, a la nit, només per els nostres hostes, tenim a la seva disposició un menú casolà elaborat pel propi chef Joan Florit, amb cuina típica de l’illa i plats més propers.

També oferim la possibilitat d'emportar-se un pícnic a la platja per a la hora de dinar.

Terrassa del restaurant

Rap amb olives i tomàquets

Torrada de pollastre amb tàrtara de verdures i mostassa

Bacallà confitat amb escabetx de cítrics i quinoa

Terrassa restaurant morvedra nou

Albergínia amb formatge de cabra

Porcell de Menorca amb melicotons

Porxada amb vistes a la terrassa del restaurant

Faves amb pernil

Xocolates

Escamarlans amb crema de formatge I cilantre

Lluç amb vinagreta d’alls tendres (patata i ceba confitades)

Xai de Menorca a baixa temperatura

Congret de carbassa, crema de llima, gelatina de fruits vermells i sorbet de llimona

Tartar de tomàtiga amb mousse d’alfàbrega

Amanida de pollastre (tomàquets xerri, pastanaga, iogurt i estragó)

Mousse gelada de coco, crema d’alvocat i gelatina de menta

Torrada de pollastre al curry a la terraça del Restaurant

Restaurant de l' Hotel Rural Morvedra Nou