Reservar

Com arribar a Cala Macarella i Macarelleta

Com arribar a Cala Macarella i Macarelleta desde Morvedra Nou?

 

null

És, sens dubte, un dels paradisos més espectaculars de Menorca, i està a tan sols 7 km del nostre hotel. Si alguna vegada has vist alguna imatge de Menorca segur que t'has meravellat amb les seves aigües cristal·lines i amb el seu intens blava turquesa. Custodiada entre roques i pins, aquesta bella platja, constitueix un autèntic paisatge mediterrani. Amb les aigües més transparents del Mediterrani i una sorra blanca i fina perfecta per a gaudir del sol i la tranquil·litat.

 

Durant tot l'any expecte de juny a setembre pots arribar al pàrquing de Macarella amb el teu propi cotxe. Des del pàrquing hi ha uns 15 minuts caminant fins a la platja.

 

Entre l'1 de juny i fins a 30 de setembre només es pot accedir a Cala Macarella amb autobús. L'accés amb cotxe queda restringit en temporada alta a causa d'afluència de cotxes i els problemes de congestió que ocasionava. Recorda que fora d'aquests mesos l'autobús no està actiu per tant, pots accedir amb el teu cotxe.Anar amb autobús a Macarella i Macarelleta és l'opció més còmoda, ràpida i sobretot sostenible. A més, l'autobús té parada en el mateix pàrquing de l'Hotel Rural Morvedra Nou (exclusiu per a clients allotjats al nostre hotel) i el tiquet es compra en la pàgina de la companyia de transport, encara que en la nostra recepció t'ajudem a comprar-ho.

A més hi ha moltes freqüències durant tot el dia perquè puguis triar l'horari que s'ajusta millor a les teves preferències.
 

null

És important recalcar que l'autobús disposa de maleter perquè puguis guardar l'ombrel·la, la bossa, la cadira… i tot el que necessitis en la teva visita a la platja. Una vegada en el pàrquing, una sendera ben senyalitzada i gens complex et portarà directe al paradís. Nosaltres et podem prestar ombrel·la i tovalloles. A més et podem preparar un pícnic per a portar. Només has d'avisar-nos amb temps.

 

Una altra opció és sortir de prest al matí després de desdejunar i tornar a temps per a l'esmorzar a la terrassa del nostre restaurant Morvedra Nou. Així també, si estàs allotjat a l'hotel, et pots refrescar en la piscina abans de menjar. O bé, tornar a la tarda, dutxar-te i estar llest per a prendre una copa i sopar tranquil·lament a la terrassa, després d'un dia de sol i platja. Consulta els nostres horaris i disponibilitat per a almozar o sopar.

 
Per a més informació d'horaris podeu consultar la Web de la companyia. Encara que ja saps que en Morvedra Nou estem per a donar-te tota la informació necessària a la teva arribada o durant l'estada en el nostre establiment.
 

Una altre molt bona idea per als nostres clients de l'hotel, és llogar una bicicleta a la recepció. En uns 45 minuts arribaràs a la platja. És un camí fàcil i no hi ha gaire trànsit. Ès una forma divertida de arribar a la platja per els més aventurers.

 

Encara que no estiguis allotjat al nostre hotel rural Morvedra Nou, si pots venir a gaudir del restaurant tant per a l'esmorzar com per al sopar. Contacta amb nosaltres per a reservar taula a la nostra terrassa. No et preocupis pels controls d'accés a la platja, només has de dir als informadors que tens reserva en el nostre restaurant i et deixaran passar sense cap problema. És només un control per a no saturar els pàrquings de les platges.

 

També oferim alternatives com :

  • Desdejuno + autobús
  • Esmorzar + autobús


Consulta amb nosaltres els preus i la disponibilitat que podem oferir-te.

 

Llegeix el nostre post de Cala Macarella y Cala Macarelleta

 
Seguir llegint