Reservar

Experiències Starlight a Menorca

Experièncias úniques per viure a Menorca

 

 

En la teva visita a Menorca no et perdis la experienca Starlight que t'ofereix l'Hotel & Restaurant Morvedra No

 

¿Qué és un allotjament Starlight?

​És un allotjament amb un certificat de qualitat relacionat amb el cel nocturn atorgat per la Fundació Starlight. En la Declaració del qual de la Palma, en Defensa del cel nocturn i el Dret a les Estrelles, acredita la qualitat alojativa i que compta amb el recurs natural del cel fosc.

Es compromet a vetllar per la qualitat del cel nocturn i disposa de mitjans per a l'observació astronòmica senzilla i facilitar les possibles observacions de les nits clares.

Es troba en una zona de poca contaminació lumínica, com és el cas de Menorca a l'ésser un Destí i Reserva Starlight.

nullFoto Ramón Silvela

 

A més Morvedra Nou compta amb el certificat Marca Reserva de la Biosfera. Coneix més sobre ella en aquest enllaç.

 

¿Quines experiències Starlight puc viure a Morvedra Nou?

​Durant tot l'estiu realitzem diferents activitats de astroturismo. La nostra principal experiència és un sopar romàntic a la terrassa de l'hotel i en acabar, ja quan el cel està ben fosc, ens dirigim a la nostra Era des d'on una artesana de les experiències i monitora Starlight, Isabel Martín, ens explicarà històries del cel, de les constel·lacions, ens ensenyarà planetes i molt més. Aquesta experiència et farà desconnectar de la terra i endinsar-te en el món màgic de les estrelles!

A vegades comptem amb la col·laboració d'algun cantautor o músic local que amenitza l'explicació amb cançons relacionades amb el cel.

La durada aproximada de l'experiència en l'Era és d'1 hora. Et recomanem portar sabates còmodes i una jaqueta, ja que després a l'estiu en el camp es nota un agradable fresc.

Durant la teva estada si portes el teu material fotogràfic pots anar a les Eres i capturar la Via Làctia sense moure't de l'hotel, consulta el nostre post sobre Astroturismo per a més informació.

starlight Morvedra NouFoto Ramón Silvela

nullFoto Joan Barea

 

Les Perseidas o Llágrimes de Sant Llorenç

Morvedra Nou és el lloc ideal per a gaudir de la pluja d'estrelles més conegudes que tenen lloc a mitjan agost. Les conegudes com a Llàgrimes de Sant Lorenç perquè tenen lloc durant els dies de la seva festivitat, el dia 10 d'agost de cada any.

Visita la nostra web on posem totes les activitats que planegem en relació a aquesta ocasió especial.​

null

 

Puc realitzar les activitats si no estic allotjat a l'hotel​?

Per descomptat!

Totes les nostres activitats estan pensades tant si estàs allotjat a l'hotel com si només véns a gaudir del nostre restaurant en la magnífica terrassa exterior amb vista cap a la mar i Mallorca.

nullFoto Ramón Silvela

 

A qui van dirigides las experiències?

Les nostres experiències Starlight estan dirigides per a adolescents i adults. Són experiències romàntiques o per a gaudir amb amics.

No estan pensades per a nens petits ja que podrien cansar-se en estar tombats mirant al cel.

Tamién poden ser experiències personalitzades o en exclusiva sota petició prèvia.
 

nullFoto Joan Barea

Llegeix més a Menorca Starlight.​

Video d'agraïment al reconeixement com a millor allotjament starlight i les nostres experiències 2020.

Seguir llegint