Reservar

Sophie la modeuse

Quan un client et fa una ressenya com la de Sophie, tan sols es pot dir GRÀCIES!

 

 

A l'agost de 2018 va arribar a nosaltres que corria per internet una interessant notícia sobre Menorca en un blog francès. Parlava sobre l'experiència de la Sophie en les seves vacances a Menorca i la seva estada al nostre Hotel Rural Morvedra Nou. Un text preciós, ple de detalls i bons consells dedicats als amants de Menorca.

Visitant i llegint descobrim que l'autora del blog Sophie la Modeuse havia passat uns meravellosos dies en parella… just els dies durant el seu embaràs! Una relaxant visita a Menorca en parella, per a gaudir de les seves meravelloses cales i passejos per a la Ciutadella més desconeguda.

 
 

null

 

Sempre tractem a tots per igual. Però és reconfortant llegir com la Sophie va gaudir de la seva estada al nostre hotel rural. A la vegada que ens aconsellava sobre els llocs més interessants per als francesos que visiten l'illa: els restaurants per a gaudir de la gastronomia de Menorca, els millors passejos pels carrerons de Ciutadella, la seva visita a Calan Porter o al quiosquet de Macarella.

No podem estar més d'acord amb les seves recomanacions d'aquelles coses que fer a Menorca si la visites: una posta de sol en el Far de Cavalleria, un bany en Cala Es Talaier o Turqueta… o un passeig per Binibeca Vell.

Per a aquells enamorats de la moda, no us podeu perdre els seus consells per a fer unes compres de vacances en els mercats ambulants i botigues de diferents punts de Menorca. Qualsevol que fagi un cop d'ull al seu canal d'Instagram @sophielamodeuse s'adonarà que els seus consells són els d'una enamorada de la moda.

Però si alguna cosa ens reconforta és llegir els elogis que ens dedica la Sophie. Sempre ens anima a continuar treballant durament quan veiem com algú pot sentir-se tan bé i tan còmode a Morvedra Nou.

 
 

null

 

En el moment en què escrivim aquest post, Sophie té ja un preciós nen de dos anys. Gaudeix de la seva família i continua treballant incansablement en el seu fantàstic blog i canal d’instagram. Des de Menorca enviem una forta abraçada a la Sophie: una persona amable, simpàtica i sobretot riallera.

 

Moltes gràcies! Merci beaucoup!

 
 
 
Seguir llegint