Reservar

Condicions i garanties de l'hotel rural Morvedra Nou

Condicions generals

Què implica fer una reserva a través de la web de Morvedra Nou?

En el moment de fer una reserva directament a través de la nostre web, ens atorgueu l’assentiment de totes les condicions generals que es consideren part integrant de la reserva. I que es completa amb la legislació específica aplicable vigent. Podràs veure les condicions generals de la teva reserva en el moment d’efectuar-la, així com els serveis afegits a la teva estada segons el preu indicat, que inclou l’IVA. No s’inclou la taxa turística.

Responsabilitat del client

Quina és la responsabilitat que tinc com a client?

Bàsicament, respondre de la veracitat de les dades que ens passis a l’hora de fer la teva reserva. Pensa que unes dades errònies poden comportar l’anul·lació de la teva reserva.

Reserves

Quines són les condicions que s’accepten quan faig una reserva flexible a la web de Morvedra Nou?

  1. Només et sol·licitarem un dipòsit del 10 % de la teva reserva. I podràs anul·lar-la o modificarla fins a 7 dies abans de la data d’arribada i et tornarem el dipòsit pagat.
  2. En cas d’anul·lar o modificar la teva reserva en els 6 dies anteriors a l’arribada, no et tornarem el dipòsit. I el total del preu de la reserva en cas que no et presentis a l’hotel en la data que tenies reservada si no has avisat previament.
  3. Per això, en el moment de reservar a través de la nostra web, realitzaràs el pagament del dipòsit a través d’una plataforma d’un servidor segur de l’entitat bancària que correspongui.
  4. La reserva no es completarà si no realitzes aquest pagament, i considerarem la reserva nul·la.
  5. El pagament de la resta de la reserva el podràs fer efectiu a la teva arribada a l’hotel. Tanmateix, en el moment d’escollir la data del teu viatge i haver facilitat el número de la targeta de crèdit, t’enviarem un correu confirmant que t’esperem a Morvedra Nou en les dates i condicions que hagis triat.
  6. Si es dóna el cas que, en realitzar la teva reserva, es mostra un preu erroni, et donarem l’opció de pagar el preu correcte o cancel·lar la reserva. T’avisarem en el menor temps possible si això passés.

Quines són les condicions que s’accepten quan faig una reserva no retornable a la web de Morvedra Nou?

  1. En el moment de la reserva hauràs de pagar el 100 % de la reserva. Realitzant el pagament total a través de una plataforma segura d’un servidor segur de l’entitat bancària que correspongui, amb un nombre de tarjeta de crèdit.
  2. En cas d’anular o modificar la reserva no et tornarem el pagament.
  3. La reserva no es completarà si no realitzes el pagament, i es considerarà nula.

Anul·lacions i modificacions

I si vull anul·lar la meva reserva?

Dependrà del tipus de condicions que hagis aceptat al reservar.
En cas que vulguis cancel·lar el teu viatge i tinguis una tarifa flexible, pots anul·lar la reserva fins 7 dies abans de la data d’arribada sense cap cost. Si l’anul·lació fos dintre dels 6 dies abans de l’arribada, se’t tornarà el depòsit de la reserva. I si es cancel·la el mateix dia o no et presentes a l’hotel sense avís previ, es carregarà el 100% del preu de l’estada.

Puc canviar la meva reserva?

En cas de voler canviar les dates de la teva reserva, intentarem adaptarnos el màxim. Però el canvi sempre estarà subjecte a la disponibilitat de places de la nova data. Envia’ns un correu per confirmar el canvi de data o l’anul·lació, de manera que tindrem per escrit la teva petició, que es farà efectiva en el moment de la recepció del correu per part de l’hotel i t’enviarem un correu d’aceptació o proposició de noves dates.
Recorda que, encara que ens telefonis per comprovar disponibilitat de la nova data, hauràs d’enviar-nos la teva petició per escrit.