Reservar

Novetats sobre el Coronavirus

null

Sabem que tots estem passant per una situació difícil i sense precedents. Per superar-ho necessitem la col·laboració de tots!

Tot l'equip de Morvedra Nou s'ha centrat en la preparació de les nostres instal·lacions segons els estàndards indicats per Sanitat, de manera que quan arribis, pots sentir-te totalment segur amb nosaltres, com si estiguéssis a casa teva. I seguim, en tot moment, les indicacions de qualsevol modificació de la normativa aplicable. Per aquesta raó, hem obtingut el segell de qualitat de bones pràctiques referent al COVID-19 aquest any 2020, d'acord a les iniciatives i eficaç implementació i execució del pla de contingències, per part de tot l'equip de l'hotel davant del COVID-19, en el nostre establiment.

Per això, també demanem que segueixis les instruccions de salut en tot moment. Per això hem posat cartells amb les indicacions d'ús de cada zona de l'Hotel.

El més important en aquest moment és aplicar la distància de 2 metres i la higiene de les mans. Trobaràs gel hidroalcohòlic en diferents zones de les nostres instal·lacions. Si us plau, mantingues la seva distància i utilitza una mascareta en cas de sol·licitud d'establiment o per la Conselleria de Sanitat.

El nostre equip també segueix les mateixes indicacions en tot moment i s'esforça per crear un espai segur per a tothom. Seguim tots els protocols requerits per sanitat en quan a netetja i desinfecció, utilitzant productes desinfectants homologats.

En cas que no estiguis bé, tenim el protocol a seguir davant qualsevol sospita d'infecció tant dels nostres clients com del nostre equip.

Per sort sóm un hotel petit en el camp i tenim molt d'espai a l'aire lliure, tant a les terrasses com al jardí, perquè puguis relaxar-te i oblidar-te de les preocupacions.

També som conscients que vivim en un temps amb molta incertesa, per això hem relaxat les nostres tarifes, perquè no hagis de preocupar-te per cap circumstància imprevista, o necessitis modificar o cancel·lar la teva reserva.

Per a qualsevol consulta sobre les polítiques de reserva i cancel·lació pots contactar amb nosaltres en tot moment per telèfon + 34 971 35 95 12 o per correu electrònic: morvedra@morvedranou.es

En aquest enllaç pots trobar la informació actualitzada per part del Govern de les Illes Balears sobre la normativa i/o possibles restriccions per a entrar a les illes si véns des del territori espanyol:

https://www.ibsalut.es/es/viajar-a-baleares

Aquí trobaràs la informació necessària si viatges des de l'estranger:

https://www.spth.gob.es/​

Estem aquí per ajudar-te!

Moltes gràcies de tot l'equip, t'estarem esperant amb tota la nostra voluntat.

Victòria Bendito

Directora

Desde la clínica Menorca nos han pasado esta información para realizar PCR o test Antígenos, se lo ponemos a su disposición para que les sirva de ayuda.

A partir de ahora pueden utilizar el código QR siguiente para hacer una cita del test de antígenos en el centro medico Juaneda mas cercano o usando el enlace [ http://www.15minutetest.com/ | www.15minutetest.com ] (diferentes idiomas)
· elija su ubicación y programe una cita

· siga las instrucciones de la pagina web
Atentamente
Miranda Terpstra
Dpto. Atención al Paciente / Citaciones Pruebas Covid-19
Clínica Juaneda Mahón
Avenida Vives Llull, 6
07703 Mahón - Menorca | Illes Balears
T +34 971 351 115 (ext. 400)
Clínica Juaneda Menorca (Ciutadella)
T +34 971 480 505 (ext. 207)
pcr.menorca@juaneda.es
juaneda.es