Així són les habitacions de Morvedra Nou. Decorades per fondre't en l'ambient rústic del nostre hotel rural, però sense deixar d'atendre cap de les necessitats del segle XXI. Volem que la teva habitació es senti com si fos casa teva. O millor!

Disposem en total de 24 habitacions repartides entre la casa principal i el que eren els antics estables, reconvertits en cambres amb vistes al camp menorquí. Cada una decorada amb un toc diferent, amb materials nobles, com la llenya o el marès. I equipades amb tot el que puguis necessitar durant la teva estada. La prioritat ha estat mantenir l'essència rústica i senzilla, en constant equilibri amb l'entorn natural que envolta el nostre hotel.

Triïs la categoria d'habitació que triïs, totes elles disposen d'una plaça d'aparcament gratuït, la possibilitat de realitzar un Late Check Out fins a les 13 hores, el Room Upgrade, i un regal sorpresa de benvinguda. Tant la sortida fins a les 13 hores com el Room Upgrade estan subjectes a la disponibilitat del moment.

Abans que comencis a triar habitació, clicant a cada una de les categories, volem avisar-te que no podem garantir una habitació concreta. Per tant, quan facis la teva reserva, recorda que sempre serà per una categoria. I si hi ha alguna habitació que et faci il·lusió, intentarem, en la mesura de les possibilitats, que t'hi puguis quedar. Ara et deixem amb el més difícil... Triar la teva cambra a Morvedra Nou!