Desconnectar del món per connectar amb un mateix, amb la calma que aporta el bosc mediterrani i la pau d'un entorn natural. Això és el que t'ofereix l'Hotel Rural Morvedra Nou. Una experiència illenca a una casa de camp de 1650 reconvertida en establiment de 4 estrelles. Ubicat a camí entre Ciutadella, el punt de referència cultural de Menorca, i la joia natural que és la platja de Macarella, et permet prendre't un descans allunyat de tot, menys del que més importa: tu mateix.

Morvedra Nou, un hotel on sentir-te com un rei

Sentir-se com un rei a Morvedra pot tenir a veure amb el seu origen, ja que la finca era propietat de la Corona espanyola, en la primera datació que es fa del lloc cap al 1600. Quan, al segle XVIII els anglesos van conquerir Menorca, va quedar sota la dominació de la corona anglesa.

Però el destí va voler que fos Antonio Vivó Cavaller, nascut l'any 1815, qui finalment comprés la finca de Morvedra Nou. D'origen humil i d'ofici pescador, va emigrar a Egipte, on va fer fortuna. En tornar a la seva illa natal, Morvedra va ser el primer terreny en el qual va invertir.

Des de llavors, i fins als nostres dies, Morvedra ha passat de ser un lloc ramader a l'hotel de luxe natural que és avui en dia.

Aquest equilibri, entre l'excel·lència i el respecte total per l'entorn, s'ha vist recompensat amb el segell d'establiment RESERVA DE BIOSFERA, el primer que s'atorga a Menorca.

Descansa el cos i la ment en un ambient Only Adults

Totes les comoditats d'un hotel 4 estrelles que posa a la teva disposició un entorn idíl·lic amb els serveis d'un establiment de luxe. La piscina, el bar, el restaurant i un equip especialitzat a fer-te l'estada el més plaent possible.

Deixa't anar al gran jardí de Morvedra, on la tranquil·litat i la connexió amb la natura són possibles gràcies a l'ambient d'establiment només per adults.

Omple't els sentits de la Menorca més autèntica i rural a través dels productes de la terra que ofereix aquest hotel conscienciat amb la sostenibilitat de l'illa. I del planeta. I comparteix l'experiència en un ambient tranquil i romàntic.

Descobreix la Menorca més rural des de Morvedra Nou

El paradís, convertit en la platja de Macarella, està a pocs minuts de Morvedra Nou. Destacat com a punt privilegiat per observar de nit la cúpula celestial, la proximitat des de l'hotel et permet planificar una excursió nocturna i observar el cosmos com mai l'has vist.

I de dia, deixa't aconsellar pel personal de l'hotel i escull com viure la teva escapada rural. Bicicleta, rutes de senderisme, excursions a cavall o activitats a l'aire lliure que et permeten viure l'experiència de Reserva de Biosfera al màxim. El temps és el límit. Tu tries què fer amb ell.