Un equip. Una família. Un grup de persones que posen, per davant de tot, a les altres persones. Siguin clients o personal de l’hotel. Els que formem part de Morvedra Nou et volem donar les gràcies per triar-nos com el teu establiment de vacances a Menorca. I et volem contar un poquet més de la nostra família.

La nostra familia

Morvedra Nou forma part de la nostra família des de generacions. Fa dos segles, aproximadament, Antonio Vivó Cavaller, va comprar la finca que ara regentem com a hotel rural. Tot i el seu origen humil, Antonio, que era pescador, va emigrar a Egipte. Allà va poder fer una petita fortuna que li va permetre comprar els terrenys que ara són el nostre establiment.

En els seus orígens, l’activitat principal de Morvedra Nou era la ramaderia. Fins que, a poc a poc, el turisme va entrar de ple a Menorca. I vam decidir reconvertir la finca en un hotel rural. Un hotel rural que no perd les seves arrels senzilles. Però sap quin és el valor de la qualitat per damunt de la quantitat. Si ens hem de definir, ara mateix, podem dir que som sostenibilitat.

Benvinguda i confort

Som sostenibles en les maneres de pensar. Però sobretot de fer. Coneixem la importància d’una estada agradable, pausada, lligada a la terra. Així et volem rebre en les condicions d’un hotel de 4 estrelles que es preocupa pel seu entorn. El natural. I també l’humà i el social.

Restaurant i cuina

La nostra manera de fer i de pensar també és present a la cuina del Restaurant Morvedra Nou. El producte local, sostenible i ecològic té cabuda a dintre d’una gastronomia que beu de la història de l’illa. I que introdueix les tècniques més innovadores per l’aprofitament dels recursos, oferint el màxim de qualitat.