RESERVA DE BIOSFERA

L’hotel rural Morvedra Nou és el primer establiment de la seva categoria en obtenir el segell de Reserva de Biosfera. Però, ¿què vol dir exactament?

Tenir la certificació Reserva de Biosfera suposa que Morvedra Nou té un compromís ferm amb la sostenibilitat mediambiental, social, econòmica i cultura de l’illa. I que es reflecteix a través d’accions com:

  • la reducció i reciclatge de residus, inclosos els orgànics

  • mantenir el nostre jardí amb plantes autòctones per reduir el consum d’aigua, ja que estan adaptades al clima de l’illa

  • la reducció i implementació de productes de neteja amb certificació ecològica

  • consum de producte local, tant a cuina com a altres àrees de l’hotel

  • la col·laboració amb productors locals per donar a conèixer la seva feina i la qualitat del que es produeix a Menorca

  • estalvi energètic amb targetes de control de llum a les habitacions i il·luminació led de baix consum a tot l’hotel

  • la maquinària que emprem és amb certificació de baix consum energètic

CLUB ECOTURISMO ESPAÑA

En la mateixa línia de compromís amb la sostenibilitat i el desenvolupament responsable, Morvedra Nou s’ha adherit recentment al Club Ecoturismo España.

Els establiments que pertanyen a aquesta xarxa es comprometen a oferir experiències turístiques que ajudin al desenvolupament local i la conservació de la biodiversitat dels espais protegits.

CERTIFICACIÓ TURÍSTICA SICTED

Des de fa 20 anys treballam per l’excel·lència turística. Per això tenim el distintiu de Compromís de Qualitat turística, un segell que promou la Secretaria d’Estat de Turisme juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Tenir la certificació turística de SICTED vol dir que, des de Morvedra Nou, ens hem proposat des de fa molts anys, millorar l’experiència i la satisfacció del turista que ens visita, segons uns estàndards de qualitat.

Hem obtingut el segell de qualitat de bones pràctiques referent al COVID-19 aquest any 2020, d'acord a les iniciatives i eficaç implementació i execució del pla de contingències, per part de tot l'equip de l'hotel davant del COVID-19, en el nostre establiment.