RESERVA DE BIOSFERA

L’hotel rural Morvedra Nou és el primer establiment de la seva categoria en obtenir el segell de Reserva de Biosfera. Però, ¿què vol dir exactament?

Tenir la certificació Reserva de Biosfera suposa que Morvedra Nou té un compromís ferm amb la sostenibilitat mediambiental, social, econòmica i cultura de l’illa. I que es reflecteix a través d’accions com:

  • la reducció i reciclatge de residus, inclosos els orgànics

  • mantenir el nostre jardí amb plantes autòctones per reduir el consum d’aigua, ja que estan adaptades al clima de l’illa

  • la reducció i implementació de productes de neteja amb certificació ecològica

  • consum de producte local, tant a cuina com a altres àrees de l’hotel

  • la col·laboració amb productors locals per donar a conèixer la seva feina i la qualitat del que es produeix a Menorca

  • estalvi energètic amb targetes de control de llum a les habitacions i il·luminació led de baix consum a tot l’hotel

  • la maquinària que emprem és amb certificació de baix consum energètic

ALLOTJAMENT STARLIGHT

Ser allotjament starlight, com ho diria la Fundació Starlight, són les Cases Rurals i Hotels Starlight que constitueixen una qualificació atorgada per la Fundació a aquells establiments que, a més d'oferir una qualitat alojativa acreditada, es converteixen en propagadors dels valors continguts en la Declaració de la Palma, en Defensa del Cel Nocturn i el Dret a la Llum de les Estrelles. És a dir, estem compromesos amb la qualitat de cel que tenim a Menorca.

Tenir aquesta certificació suposa posar a la disposició dels nostres clients informació sobre Starlight i l'astronomia, així com mitjans per a l'observació i s'impliquen com a agents actius en la propagació de la cultura astronòmica, oferint activitats de astroturismo com l'observació a ull nu de la mà d'una guia starlight, per a fer de la seva estada una experiència estel·lar.

CLUB ECOTURISMO ESPAÑA

En la mateixa línia de compromís amb la sostenibilitat i el desenvolupament responsable, Morvedra Nou s’ha adherit recentment al Club Ecoturismo España.

Els establiments que pertanyen a aquesta xarxa es comprometen a oferir experiències turístiques que ajudin al desenvolupament local i la conservació de la biodiversitat dels espais protegits.

CERTIFICACIÓ TURÍSTICA SICTED

Des de fa 20 anys treballam per l’excel·lència turística. Per això tenim el distintiu de Compromís de Qualitat turística, un segell que promou la Secretaria d’Estat de Turisme juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Tenir la certificació turística de SICTED vol dir que, des de Morvedra Nou, ens hem proposat des de fa molts anys, millorar l’experiència i la satisfacció del turista que ens visita, segons uns estàndards de qualitat.

Hem obtingut el segell de qualitat de bones pràctiques referent al COVID-19 aquest any 2020, d'acord a les iniciatives i eficaç implementació i execució del pla de contingències, per part de tot l'equip de l'hotel davant del COVID-19, en el nostre establiment.

PLASTIC FREE GUARDIAN

La Certificació Plastic Free Balearics (PFB) és un segell de garantia de qualitat ambiental de les operacions d'empreses del sector HORECA per la prevenció de residus plàstics d'un sol ús.

Amb la certificació aspirem a avançar en la transició cap a una economia circular, zero residus i posicionar-nos com a líders, a l'avantguarda de la protecció i regeneració de les nostres illes i els seus mars. SOM EL CANVI!