L’hotel rural de Morvedra Nou es troba al municipi de Ciutadella, a aproximadament 7 quilòmetres de la ciutat, seguint el Camí de Sant Joan de Missa. I queda a la meitat entre la civilització urbanitzada i el paratge verge de Macarella, Cala en Turqueta o Son Saura. Tria la teva destinació. O deixa’t endur pel vent.

COM ARRIBAR A MORVEDRA NOU

Si arribes a Menorca en avió i has decidit llogar un cotxe, has de seguir la carretera ME-1 fins a Ciutadella. I, abans d’entrar a la població, agafar el desviament de la Ronda Sud fins a l’alçada del Camí de Sant Joan de Missa. I seguir-lo fins arribar a l’ermita, on t’has de desviar pel camí de Macarella. Si arribes a Maó, però ho fas en vaixell, les indicacions són les mateixes. Si llogues un cotxe et recomanem fer-lo amb suficient antelació especialment en temporada alta.

Per arribar amb transport públic des de Maó, has d’anar a l’estació d'autobusos de la ciutat i agafar la línia Maó-Ciutadella. I, en arribar, agafar l’autobús que va cap a Macarella. Avisa que la teva aturada és Morvedra Nou, abans de la platja.

Si arribes en vaixell al dic de Son Blanc, agafa directament la ronda Sud fins al Camí de Sant Joan de Missa. I desvia’t en l’encreuament de l’ermita cap al camí de Macarella.

És important, especialment durant la temporada alta, que en l’encreuament del Camí de Sant Joan de Missa amb Cala en Turqueta, avisis que t'allotges al nostre hotel o tens una reserva al restaurant.