Pack Safrá Menorca

Descobreix el món del safrà de Menorca

Una experiència exquisida

Gaudeix de la bona gastronomia

Per si no ho sabies el safrà de Menorca és un dels més cotitzats del món i el mes de novembre és el mes ideal per experimentar la seva florida com la seva recollida de primera mà, també per a fotografiar-lo. De la mà d'Omar Zola ens capbutsarem al sensorial món de l'safrà, el seu aroma i peculiar sabor. Podràs conèixer tot el que cal saber sobre el món del safrà.

Et volem convidar a un món que potser és desconegut per a tu: el safrà de Menorca. Visitaràs els camps de safrà per conèixer en detall com es dóna la seva floració. Després podràs observar de primera mà com es tallen els tres pistils que seria el safrà pròpiament dit. Per acabar aquesta visita de manera més completa, podràs tastar aquest safrà en una infusió i diverses elaboracions per degustar-lo en tot el seu potencial.

Tot això mentre t'allotges en un dels hotels rurals més autèntics de Menorca, des d'on podrem anar al nostre temps lliure a algunes de les cales més belles de l'illa i visitar l'antiga capital, Ciutadella

null

SAFRÀ DE MENORCA

El safrà menorquí és, probablement, un dels secrets més ben guardats d'aquesta illa. Menorca serà, l'any 2022, Regió Gastronòmica Europea i ho serà, en gran mesura, gràcies al seu or vermell, el seu safrà de cultiu ecològic. El safrà menorquí, fortificat per les sals marines que porten els nostres vents, a part de donar un sofisticat sabor als teus plats també proporciona salut i benestar a la teva vida, ja que gaudeix d'un ampli ventall de propietats naturals: és antioxidant, antidepressiu, anticancerigen, antienvellidor, protector cardiovascular, digestiu, tonificant del sistema nerviós ...

null

LA FINCA SANTA MARGARITA

En la localitat des Mercadal, en la finca Santa Margarita, propietat de Mercedes Montañés Marino, el perit agrícola Omar Zola Antonino, conrea el més pur safrà de Balears. A través d'un procés totalment artesanal, sense additius ni químics, han obtingut iSafra amb Certificació de Primera Categoria. El safrà de iSafra ha estat conreat, recol·lectat i envasat a l'illa de Menorca i és un producte 100% local, cosa que en el nostre establiment ens interessa molt especialment.

null

MENORCA RESERVA DE LA BIOSFERA

L'Hotel Rural Morvedra Nou compta amb la marca Reserva de Biosfera de Menorca i és membre de l'Associació d'Ecoturisme d'Espanya (AEE) pel seu compromís amb un turisme sostenible i de qualitat. El desdejuni, inclòs en el programa, està fet amb productes locals (km 0). L'hotel, per descomptat, també està compromès completament amb un turisme sostenible, tenint en compte aquest compromís en totes les seves decisions (consum energètic, respecte per la biodiversitat, compromís amb el producte local i de proximitat, la cultura local…).

Detalls i observacions

  • Activitat visita guiada a la Finca Santa Margarita amb productors i guies locals: 2 hores
  • Assegurança de responsabilitat civil durant les activitats
  • Número mínim del grup 2 persones. Màxim 20 persones
  • No hi ha dates concretes. Pot agafar-se en qualsevol moment durant el mes de Novembre, segons agenda de visites programades.
  • Pack dirigit als amants de la naturalesa i els seus paisatges. Parelles, singles o grups.

Pre-reservar l'experiència

Persones *