Pack Banys de Bosc

Connecta els teus sentits amb la naturalesa

Una experiència sensorial

Relaxa't i sent

Des de fa anys sabem que passar temps en la naturalesa ens beneficia, tant a nivell mental com físic. Menorca ens ofereix preciosos boscos en els quals tornar a connectar amb ella. Per això en aquesta ocasió et convidem a realitzar un passeig contemplatiu, en el qual la guia t'acompanyarà per a ajudar-te a gaudir del bosc amb els 5 sentits. Tota una experiència! T'animes?

Des del Japó el Shinrin Yoku, més conegut com a bany de bosc, és una pràctica que consisteix a passar temps en el bosc, amb l'objectiu de millorar la salut, el benestar i la felicitat.

Tot això mentre t'allotges en un dels hotels rurals més autèntics de Menorca, des d'on podrem anar en el nostre temps lliure a alguna de les cales més belles de l'illa i visitar l'antiga capital, Ciutadella.

null

BENEFICIS PER A LA SALUT

A més d'una filosofia, realitzar banys de bosc té uns importants beneficis per a la salut que han estat constatats científicament i es prescriu des dels sistemes de salut: estimula el sistema immunitari, redueix l'estrès, la pressió sanguínia, augmenta la concentració, millora l'humor, l'autoestima... Es tracta de sentir-se un mateix, treure el costat més natural i oblidar-se dels problemes, de mòbils i del frenètic ritme del dia a dia.

null

CONNECTA AMB TU

Fa banys de bosc és una pràctica contemplativa amb la qual s'estimulen tots els sentits per a experimentar els beneficis dels espais naturals i el contacte amb els arbres. No es tracta d'una activitat de senderisme sinó d'establir una connexió amb el bosc. Aquests passejos pel bosc tenen una durada mitjana d'unes dues hores i es recorren uns dos quilòmetres per rutes poc transitades en les quals es busca la circularitat.

Al nostre Hotel Rural Morvedra Nou, comptem amb la col·laboració d'Isabel Martín, guia formada i amb llarga experiència guiant a persones a través dels entorns naturals menorquins perquè puguin sentir els beneficis i bondats del contacte amb la naturalesa.

null

MENORCA RESERVA DE LA BIOSFERA

L'Hotel Rural Morvedra Nou compta amb la marca Reserva de Biosfera de Menorca i és membre de l'Associació d'Ecoturisme d'Espanya (AEE) pel seu compromís amb un turisme sostenible i de qualitat. El desdejuni, inclòs en el programa, està fet amb productes locals (km 0). L'hotel, per descomptat, també està compromès completament amb un turisme sostenible, tenint en compte aquest compromís en totes les seves decisions (consum energètic, respecte per la biodiversitat, compromís amb el producte local i de proximitat, la cultura local).

Detalls i observacions

  • Allotjament de 3 dies i 2 nits
  • Inclou desdejuno
  • Activitat amb guia (Isabel Martín): 3 hores
  • Assegurança de responsabilitat civil durant les activitats
  • Número mínim del grup 2 persones. Màxim 10 persones
  • No hi ha dates concretes. Pot agafar-se en qualsevol moment a partir de Maig a Octubre de 2021.
  • Pack dirigit als amants de la naturalesa i els seus paisatges amb la intenció de connectar amb ella. Parelles, singles o grups.

Pre-reservar l'experiència

Persones *