Pack Coneix la Menorca natural

Coneix la Menorca natural

Una experiència original

Gaudeix el present

Descobreix la Menorca natural en aquesta aventura al costat de nosaltres, visitant paratges naturals de l'illa mentre t'allotges en un dels seus hotels rurals més autèntics i singulars.

T'oferim dues escapades que inclouen diverses coses. Dos packs per conèixer una Menorca diferent, natural, salvatge i rural. Tant al nord com al sud hi ha uns entorns molt diferents i alhora captivadores. Una experiència per als amants de la natura. Els nostres guies han dissenyat rutes completes i atractives on podràs gaudir d'aquest altre aspecte de Menorca, caminant pel Camí de Cavalls. Tot això mentre gaudeixes i et relaxes en un entorn tranquil i assossegat, el nostre hotel rural, des d'on podrem anar, en el nostre temps lliure, a algunes de les cales més belles de l'illa i visitar l'antiga capital, Ciutadella.

Les activitats es duran a terme al llarg i ample de la Reserva de la Biosfera de Menorca, és a dir, tota l'illa.

A continuació desglossarem els detalls de cada pack:

null

PACK Menorca natural 3 NITS

En aquesta primera experiència podràs descobrir, durant 4 dies, els racons més naturals i espectaculars de l'illa, vivint de primera mà els barrancs, coves i monuments talaiòtics de Menorca. Ens endinsarem al barranc de Binigaus, descobrirem la Cova dels Coloms, una cova a la que anomenen "La Catedral" per les seves immenses dimensions. Visitarem el Talaiot de Sant Agustí Vell, un dels pocs als quals es pot entrar. Avançarem per les llacunes de s'Albufera des Grau, amagades darrere de l'arenal de la platja d'Es Grau. Recorrerem el Camí de Cavalls fins a Cala Tamarells i visitarem la històrica torre de vigilància britànica Torre dels Rambles amb unes increïbles vistes a l'Illa d'en Colom.

3 nits d'experiències, descobriments i troballes a l'Hotel Rural Morvedra Nou amb règim d'allotjament i esmorzar. Amb la possibilitat d'estendre l'estada. Tot això amb guies senderistes professionals i una assegurança de responsabilitat civil durant les activitats.

null

PACK Menorca natural 2 NITS

En aquesta segona experiència descobrirem, durant 3 dies, les costes nord i sud de Menorca i comprovarem que els seus paisatges són diferents i igualment bells. Coneixerem les platges de Son Xoriguer i, seguint el Camí de Cavalls, descobrirem de primera mà algunes de les cales més boniques i verges de l'illa: Son Saura, la petita i acollidora Es Talaier, Cala Macarella i la seva germana menor Cala Macarelleta i Cala Galdana. Aquestes platges, durant la temporada alta d'estiu, tenen una alta afluència de visitants, però en la temporada que es realitzaran aquestes excursions l'aglomeració de persones és gairebé nul·la, cosa que ens permetrà gaudir-les tranquil·lament. De la ruta nord arribarem fins Els Alocs amb els seus còdols grisos i negres. Seguirem el Camí de Cavalls i coneixerem la famosa platja de Cala Pilar, el Pla de Mar fins La Vall i Algaiarens.

2 nits d'experiències i descobriments a l'Hotel Rural Morvedra Nou amb règim d'allotjament i esmorzar. Amb la possibilitat d'estendre l'estada. Tot això amb guies senderistes professionals i una assegurança de responsabilitat civil durant les activitats.

null

RESERVA DE LA BIOSFERA

L'hotel Rural Morvedra Nou va ser el primer establiment a aconseguir la marca Reserva de Biosfera de Menorca i és, a més, membre de l'Associació d'Ecoturisme d'Espanya (AEE) pel seu compromís amb un turisme sostenible i de qualitat. L'empresa Rutes Menorca està en tràmit de l'obtenció d'aquest segell i estan registrats com a empresa de turisme actiu també amb guies oficials.

L'esmorzar inclòs en el programa està fet amb productes locals (km 0).

L'hotel està compromès completament amb un turisme sostenible, tenint en compte aquesta compromís en totes les seves decisions (consum energètic, respecte per la biodiversitat, compromís amb el producte local i de proximitat, la cultura local ...)

Les activitats proposades en el programa tenen com a objectiu donar a conèixer els valors naturals de l'illa (la seva biodiversitat i els diferents ecosistemes), amb l'objectiu que això serveixi per fomentar el respecte i el coneixement sobre la naturalesa local i que aquest respecte es pugui exportar a lloc de residència dels nostres clients.

Detalls i observacions

  • Pack Menorca Natural 3 Nits en habitació doble estàndard (4 dies i 3 nits)
  • Pack Menorca Natural 2 Nits en habitació doble estàndard (3 dies i 2 nits)
  • Allotjament i esmorzar
  • Nombre mínim 2 persones. Màxim 16 persones
  • Assegurança de responsabilitat civil durant les activitats
  • Hi ha la possibilitat de perllongar l'estada
  • Pack dirigit als amants de la natura i els seus paisatges. Parelles, singles o grups.
  • No hi ha dates concretes per 2021, consultar preus segons temporada
  • Al requadre de "PRE-RESERVA L'EXPERIÈNCIA" deixa'ns en els comentaris quin dels dos packs prefereixes

Pre-reservar l'experiència

Persones *