Dinar o sopar enmig de la natura, a un indret que et permet gaudir de l’aire del camp menorquí i la bellesa del Mediterrani, mentre tastes el millor del producte local. Així és el restaurant de Morvedra Nou, ubicat a la terrassa de l’edifici principal i protegit amb vidres durant els dies de més fresca. Perquè no et perdis, en cap moment, l’experiència gastronòmica al bell mig de la natura.

Què hi trobaràs a la carta del restaurant Morvedra Nou? Una petita carta de plats tradicionals de la cuina menorquina, tots adaptats al producte local de temporada. I una carta de vins escollida per la mateixa família que regenta l’hotel, on hi tenen protagonisme els calzes illencs de cellers com Iamontanum, Binitord i Binifadet.

El restaurant Morvedra Nou és obert a tothom tanquem un dia a la setmana per descans del personal. Per gaudir d’un dinar lleuger en els mesos de més calor, o d’un sopar romàntic a la llum de les espelmes i la Lluna, només has de dir que tens reserva al nostre restaurant quan hagis de passar el filtre de cotxes a l’inici del camí de Macarella. Per fer la teva reserva pots telefonar al +34 971 35 95 12 o al +34 971 35 95 21 o enviar un correu electrònic a morvedra@morvedranou.es