Cuina menorquina creativa en un marc excepcional

Restaurant a Menorca, Hotel Rural Morvedra Nou

El nostre restaurant i l’equip de cuiners ofereixen serveis de dinar i sopar a la carta basats en un conjunt de plats que segueixen la temporada de cada producte. Són utilitzades tècniques innovadores així com a salses incorporades a la cuina de fusió i versions de plats menorquins a la nostra manera d’entendre la cuina, continuant la tradició de l’hotel de mantenir el contacte amb Menorca i les seves costums.

El restaurant només estarà obert per a les persones que no s'allotgen a l'hotel de Juny a Setembre. Encara que no es pugui passar amb el cotxe fins a la platja de Macarella, si se pot passar fins a l'hotel i restaurant.

A més, a la nit, només per els nostres hostes, tenim a la seva disposició un menú casolà elaborat pel propi chef Romina Castro, amb cuina típica de l’illa i plats més propers.

També oferim la possibilitat d'emportar-se un pícnic a la platja per a la hora de dinar.

  • Terrassa del restaurant
  • Rap amb olives i tomàquets
  • Torrada de pollastre amb tàrtara de verdures i mostassa
  • Bacallà amb verdures escabetxades
  • Terrassa restaurant morvedra nou
  • Caneló d'albergínia amb formatge de cabra
  • Porcell de Menorca amb melicotons
  • Porxada amb vistes a la terrassa del restaurant
  • Faves amb pernil
  • Xocolates
  • Terrassa restaurant Morvedra Nou
  • Lluç amb vinagreta d’alls tendres (patata i ceba confitades)
  • Xai de Menorca a baixa temperatura
  • Congret de carbassa, crema de llima, gelatina de fruits vermells i sorbet de llimona
  • Tartar de tomàtiga amb mousse d’alfàbrega
  • Amanida de pollastre (tomàquets xerri, pastanaga, iogurt i estragó)
  • Mousse gelada de coco, crema d’alvocat i gelatina de menta
  • Amanida Menorca
  • Restaurant de l' Hotel Rural Morvedra Nou